Новини

Брацлавська спеціалізована школа перемогла у всеукраїнському проекті "Прокачай школу"

7 червня 2021, 15:08

Заклад отримав два ноутбуки та проектор.

Як інформують в освітній компанії HUMAN, проєкт з покращення доступу до якісної освіти "Прокачай школу" ініційований телекомунікаційною компанією Deltahost у партнерстві з громадською спілкою "Освіторія". Протягом 2021 року відібрані ініціаторами проєкту заклади загальної середньої освіти матимуть можливість отримати технологічні подарунки від компанії Deltahost (наприклад, інтерактивну дошку, ноутбук, планшет чи інший технологічний інструмент для навчання). 

Травневим переможцем проєкту “Прокачай школу” стала Брацлавська спеціалізована школа I-III ступенів Немирівського району. Заявку на участь у конкурсі подала вчителька з англійської мови Людмила Вельгас. У ній педагог перерахувала всі досягнення колективу навчального закладу, а також представила шкільну ініціативу – креативний HUB "Friends”.

Хаб має на меті об'єднати загальноосвітні заклади смт Брацлава, громадські організації, батьків для роботи онлайн та офлайн щодо розв’язання проблем, спричинених пандемією. Для реалізації ініціативи закладу не вистачало ноутбука та проєктора. Передали техніку школі 27 травня.

"Завдяки залученню до ініціативи партнерів, кількість профінансованих шкіл в місяць збільшилась до двох. Тож цього місяця техніку від проєкту також отримала Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9. Педагогічний склад закладу запросив камеру та ноутбук для створення на базі школи відеолабораторії", – повідомляють організатори проекту.

Поділитися :