Новини

"Брейн-ринг 2021": у Вінниці пройде Чемпіонат міста на призи міського голови

11 травня 2021, 09:31

Серія інтелектуальних змагань розпочнеться 19 травня.

Як розповів "Місту над Бугом" голова обласної Федерації інтелектуальних ігор Сергій Штельмах, Кубок чемпіонів з ерудит-квартету на призи міського голови стартує вже 19 травня. О 15 годині стартують змагання серед команд шкільного віку. О 18-30 почнуть змагатися команди вищих навчальних закладів міста та дорослі. Кожна з них складатиметься з чотирьох гравців. Розклад ігор розмістили на фейсбук-сторінці Міського палацу мистецтв. 

"За результатами змагань, які почали відбуватися у лютому і березні, є перелік фіналістів до 9 класу, є перелік учасників команд, які грають у Чемпіонат міста з брейн-рингу серед дорослих. Для решти реєстрація поновлена, до 15 травня ми ще будемо приймати заявки. Зазвичай серед шкільних команд топові – це ФМГ №17, технічний ліцей, Подільський ліцей і 31 школа. Зараз 12 і 13 також потрапили до розширеного списку найкращих. Саме між представниками цих шкіл буде вестись основна боротьба", – розповів Сергій  Штельмах.

Зважаючи на карантинні обмеження, інтелектуальні змагання відбудуться без глядачів, з дотриманням соціальної дистанції між учасниками. Переможці, крім кубків і медалей, отримають цінні подарунки від міського голови Сергія Моргунова. Для молоді – це набори блогерів, цифрова комп’ютерна техніка та спортивні аксесуари.

Поділитися :