Новини

Через погіршення погодних умов на вулиці Вінниці виїхала снігоприбиральна техніка

14 січня 2021, 15:57

Аби великогабаритна спецтехніка могла працювати на дорогах міста, вінничан закликають дотримуватись правил паркування. 

Як повідомляють на сайті міської ради, 14 січня у зв'язку зі снігопадом міські комунальні служби розпочали обробляти вулиці протиожеледними засобами, щоб на поверхні не утворювалась льодова кірка. Також незабаром розчищати сніг з доріг вийдуть ланки з кількох одиниць спецтехніки, які згортатимуть сніг на узбіччя доріг. Тротуари вже прибирають працівники комунальних підприємств та малогабаритна техніка. 

"Прибудинкові території прибиратимуть близько 450 двірників. Вони будуть розчищати тротуари і проходи до під'їздів та контейнерних площадок, щоб вінничанам було зручно пересуватись по них. Якщо інтенсивність опадів буле стрімко збільшуватись до роботи на прибудинкових територіях буде залучатись малогабаритна техніка", - розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Додамо, представники комунальних служб звертаються до вінничан із закликом бути обережними на вулицях та дотримуватись правил паркування авто, щоб на дорогах могла працювати великогабаритна спецтехніка. 

Поділитися :