Новини

Через Вінницю курсуватиме "Джазовий експрес"

1 червня 2021, 15:22

На час проведення Leopolis Jazz Fes у Львові "Укрзалізниця" перетворить поїзд Інтерсіті сполученням Київ – Львів на спеціальний музичний експрес. 

Як повідомляють на сайті Укрзалізниці, з 24 по 28 червня, коли у Львові триватиме джазовий фестиваль, "Укрзалізниця" перетворить потяг Інтерсіті + № 715 сполученням Київ – Львів на спеціальний експрес. Поїздка у ньому супроводжуватиметься джазовими композиціями.

"Дістатися до Львова в ці дні можна і будь-яким з близько 40 потягів, які прямують і з міст-мільйонників (Одеси, Дніпра, Харкова, Запоріжжя), і з менших (Бахмута, Бердянська, Рівного, Лисичанська, Кременчука та інших). Проте серед усіх варіантів "Джазовий експрес" – найзручніший: він вирушає зі столиці о 06:50 ранку й прибуває до Львова о 13:45. Можна цілком встигнути заселитися до готелю, трохи відпочити, погуляти містом, випити кави та встигнути на вечірні концерти", – повідомляють в "Укрзалізниці".

Окрім того, серед підписників своєї офіційної сторінки у Facebook розіграють два квитки на відкриття фестивалю. Для участі в розіграші необхідно вподобати сторінку Укрзалізниці; написати в коментарях, під яку відому композицію джазовий експрес прибуватиме на вінницький вокзал. Результати оголосять 9 червня.

 

Поділитися :