Новини

"Діти проти дорослих": у Вінниці відбулося перше шахове змагання 2021 року

5 січня 2021, 11:00

За перемогу боролися вінницький дитячий клуб "Романтик" з дорослою збірною Липовця.

3 січня у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" пройшло дебютне шахове змагання року. Про це повідомляють на сайті Відділення НОК у Вінницькій області. У зустрічі взяли участь вихованці вінницького дитячого клубу "Романтик" (філія МДЮСШ № 6) та доросла збірна Липовця - чинний призер командного чемпіонату області. Грали у шість турів за шевінегенською системою, тобто "стінка на стінку". Обидві команди представили по 6 найкращих гравців.

Підсумковий результат - 20,5 на 15,5 на користь дитячої команди. Таким чином "Романтик" продовжив свою безпрограшну офлайн-серію у матчевих зустрічах. Перед цим він здолав дитячі збірні Білої Церкви (Київська область), Крижопільського району, Жмеринки і дорослу команду Летичівського району (Хмельницька область).

"Медалі та Кубки отримали кращі гравці в особистому заліку. У складі "Романтика" це Владислав Пюро, Антон Дуарте, а також Іван Крамаренко. Кубок за першість серед жінок отримала Ангеліна Богомживуща. В складі гостей кращі результати показали: Віталій Ковальчук, Олександр Роговий і Олександр Майборода", - йдеться у дописі.

Фото - сайт Відділення НОК у Вінницькій області.

Поділитися :