Новини

Для підопічних реабілітаційного центру "Гармонія" провели екскурсію Вінницею

9 лютого 2023, 14:19

"Гармоніївці" каталися на низькопідлоговому трамваї VinWay. Потім власноруч виготовили дзвіночки, які розфарбували в патріотичні кольори.

Про це повідомляють на сайті міської ради. Для проведення екскурсії Вінницька транспортна компанія надала “гармоніївцям” низькопідлоговий трамвай VinWay. Він є зручним для людей, які пересуваються на візках, розповідає соціальна вихователька по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяна Тетер.

Про історію Вінниці та вінницьких трамваїв діткам розповіли фахівці Музею вінницького трамваю. Клієнти реабілітаційного центру дізналися чимало цікаво про назву міста та її архітекторів.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Під час екскурсії трамвай зупинився поблизу муніципального ринку. Там для дітей провели майстерклас із виготовлення дзвіночків.

“Дітки розвивають і свою фантазію, і моторику, і естетичні смаки. Також вони піднімали свій патріотичний дух, адже більшість дзвіночків розмалювали у блакитно-жовті кольори. Потім повісили їх на візочки і сказали, що будуть з такими гарними переможними патріотичними дзвіночками гуляти”, – каже Тетяна Тетер.

Поділитися :