Новини

Для вінницьких школярів проводитимуть безкоштовні екоекскурсії

2 червня 2021, 15:47

Кожен учасник екскурсії має принести з собою 2 кг вторсировини.

Як інформують на своїй сторінці організатори екскурсій, ТМ "Екосервіс", такі заходи відбуватимуться протягом червня. Під час екскурсії діти дізнаються, чому потрібно сортувати відходи, чим відрізняється сміття від вторсировини, що з відходів переробляється, а що ні. Також учасники побачать, як працюють люди та техніка на підприємстві; як відбувається глибоке сортування та підготовка вторсировини до переробки.

"Екскурсія безкоштовна, проте кожен учасник має принести 2 кг різної вторсировини (пластик, папір, плівка, ПЕТ пляшки, алюмінієві банки, пакети, скляні пляшки чи банки). Ця вторсировина стане наочністю для засвоєння дітьми правил сортування, а також буде внеском для закупівлі саджанців дерев, які будуть висаджені в дворах та парках нашого міста в рамках акції Перетворюємо сміття в дерева", – повідомляють в анонсі.

Гості також відвідають "Музей старовинних речей та музичної техніки". Загальна тривалість екскурсії – 1 година. Кількість учасників однієї групи – до 30 осіб. Записатись на екскурсію можна за тел. (067) 7437959.

Поділитися :