Новини

До 10 років ув'язнення: У Вінниці затримали двох торговців наркотиками

27 липня 2021, 09:48

Підозрюваним – 22 та 24 роки.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, злочинну діяльність двох підозрюваних у наркоторгівлі поліцейські Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю задокументували 23 липня. 

Так, у ході реалізації оперативної інформації по вулиці Коцюбинського під час поверхневого огляду 22-річного чоловіка співробітники поліції вилучили у нього наркотики. Затриманий мав при собі поліетиленовий пакет з амфетаміном вагою близько 250 грамів та 50  таблеток екстазі, підготовлених для закладок, які він збирався розставити по місту.

Цього ж дня близько 14:35 по вулиці Максимовича поліцейські також затримали 24-річного торговця психотропами. З його рюкзака правоохоронці вилучили 500 грамів психотропних PVP-солей. Як з’ясувалось, чоловік продавав наркотики через спеціально створену у мережі Інтернет сторінку.

Вилучені речові доказі направлені на експертизу. Обидва молодики затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

"Наразі зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років", – інформують у поліції.

Поділитися :