Новини

До Дня сім'ї вінницькі татусі візьмуть участь у міжнародному флешмобі

13 травня 2021, 10:47

На набережній "Рошен" батьки разом з дітьми зіграють на барабанах пісню гурту "Антитіла".

До Міжнародного дня сім’ї, який традиційно відзначається 15 травня, на набережній Рошен проходитиме свято для дітей та батьків. Вінничан запрошують приєднатися до всесвітнього музичного флешмобу, проведення якого цього року було ініційовано "ТатоХабами" в 10 містах України, зокрема і у Вінниці. Окрім цього, участь у ньому братимуть ще вісім країн світу. Під час заходу діти разом з татусями гратимуть на ударних установках пісню гурту "Антитіла". Вікових обмежень для учасників немає, тож взяти участь у флешмобі можуть усі охочі. Як зазначила комунікаційна експертка "ТатоХаб Вінниця" Катерина Шрамко, спеціальна підготовка також непотрібна.

– У флешмобі можуть брати участь тати з дітками різного віку. Форма одягу в нас абсолютно вільна, приходьте, в чому буде зручно грати на барабанах. Ми також одягнемо учасників і учасниць в наш фірмовий одяг для того, щоб це виглядало класно.

За словами організаторів, музичних інструментів вистачить усім. Їх спільними зусиллями назбирали до 20 штук. Тож спробувати побарабанити зможуть усі охочі. Усе дійство записуватимуть на відео. Згодом цей ролик можна буде переглянути в соцмережах. Його презентують до Дня батька, який відзначають 20 червня. Окрім музичного флешмобу, під час свята також проводитимуть майстер-класи, конкурси та різні атракції. Зокрема татусі разом з дітками зможуть приготувати піцу та коктейлі у дитячому ресторані. Також не залишать без уваги і мам, для них приготували цікаву лекцію. Окрім цього на усіх чекатиме розіграш подарунків.

– Після закінчення цього флешмобу тати з дітьми більш старшого віку будуть запрошені до наших партнерів в ресторан на набережній приготувати піцу і коктейлі дитячі. А мами з дітками молодшого віку підуть на бранч, який буде організований на тій самій локації. Буде говорити спікерка з ІТ-компанії про дистанційку та фріланс. Ми вважаємо, що це дуже актуальна тема.

Усі заходи проходитимуть з дотриманням необхідних карантинних вимог. Тож, аби взяти участь у майстер-класі з приготування піци потрібна обов’язкова реєстрація. Кількість місць на цей захід обмежена. Що стосується участі у флешмобі, який проводитиметься open air, то тут реєстрація не потрібна. Свято проводитиметься в рамках Програми "ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно зумовленого насильства", що фінансується Європейським Союзом та реалізується спільно структурою "ООН Жінки" та ЮНФПА (Фонд ООН з галузі народонаселення) та за підтримки Вінницької міської ради. 

Поділитися :