Новини

До п'ятнадцяти років за ґратами загрожує жителю Вінниччини, який побив до непритомності та відібрав телефон в односельця

19 лютого 2024, 14:17

Потерпілий знаходиться в лікарні, а раніше судимий за різні злочини зловмисник – в ізоляторі тимчасового тримання.

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, про те, що на вулиці в одному з сіл Крижопільської громади лежить побитий чоловік, в поліцію повідомила місцева жителька ввечері 17 лютого. 62-річного непритомного потерпілого госпіталізували медики, а поліцейські розпочали пошуки зловмисника.

Виявилось, що нападник не тільки побив місцевого мешканця, а й відібрав у нього мобільний телефон і гроші. Протягом кількох годин зловмисника затримали за місцем проживання. 

Як з'ясувалось, 33-річний затриманий та потерпілий разом пили алкоголь вдома у знайомого. Там постраждалий показав, що має гроші. Дорогою додому чоловіки посварились. Менший побив старшого та відібрав його телефон, 1000 гривень та 20 євро.

"Нападнику слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про брання запобіжного заходу. Фігуранту інкримінують розбійний напад, за що йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами з конфіскацією майна", - ідеться в повідомленні.

Поділитися :