Новини

До Вінниці приїде "національна легенда України" Юрій Рибчинський

1 вересня 2021, 15:20

Творча зустріч з народним артистом України пройде 2 вересня.

Як розповіла "Місту над Бугом" співорганізаторка творчої зустрічі пані Марія, захід пройде в культурному центрі "Галерея ХХI". Вечір розрахований на півтори години живого спілкування з авторським прочитанням віршів та виконанням пісень на слова Юрія Рибчинського.

Також у творчому вечорі братиме участь наша землячка, співачка, акторка Національного академічного драмтеатру імені Івана Франка Вікторія Васалатій – вона ж виконавиця головної ролі у мюзиклі на тексти Юрія Рибчинського "Едіт Піаф. Життя в кредит". Вони читатимуть вірші та виконуватимуть пісні, написані Юрієм Рибчинським, якого вважають одним з основоположників української естрадної пісні. Також поет-композитор відповість на запитання присутніх. 

"Це знаменитий поет, легенда України Юрій Євгенович Рябчинський. Він приїжджає, і буде така творча зустріч, на жаль, у більш закритому форматі через пандемію. Це будуть люди з театру, де йде його постановка "Біла ворона", будть представники з мерії. І з ним також приїжджає народна артистка України Вікторія Васалатій – будуть співати, читати вірші", – розповіла пані Марія.

Захід проводить громадська  організація "Центр "Культурна стратегія ХХI", з врахуванням протиепідемічних обмежень. 

Фото: glavcom.ua

Поділитися :