Новини

Досвід кращих муніципальних практик Вінниці перейматиме муніципалітет Миколаєва

15 квітня 2021, 12:40

Цікавляться питаннями надання адмінпослуг, роботою "Ситуаційного центру" та впровадженням електронного квитка.

Як ідеться на сайті міської ради, делегація з Миколаївської міської ради відвідала Вінницю сьогодні, 15 квітня. Представники делегації познайомились з діяльністю Прозорого офісу, Ситуаційного центру, КП "Вінницякартсервіс" тощо.

З представниками Миколаївської міськради зустрівся заступник міського голови Андрій Очеретний, який підкреслив, що наразі Вінниця є лідером у багатьох рейтингах в Україні.

"У рейтингу Forbes наше місто на другому місці по індексу привабливості інвестування. Ми найкращі у рейтингу комфортності, який вже шість років поспіль  формується в Україні за результатами опитування соціологічної групи "Рейтинг". Ми відкриті і готові ділись своїм найкращим досвідом. Саме з цими миколаївськими колегами ми зустрічаємось вперше, адже у них обрана абсолютно нова рада. Сподіваюсь, що наші практики допоможуть їм покращити ті процеси, які вони хочуть поліпшити", – розповів Андрій Очеретний. 

Керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Андрій Волков зауважив, що делегація зацікавлена, зокрема, у вивченні механізмів роботи "Ситуаційного центру", адже в Миколаєві діє програма "Безпечне місто" і найближчим часом заплановано збільшення кількості камер відеоспостереження по місту та й загалом повноцінне запровадження у себе такої ж системи. 

"Я мав змогу прогулятись містом, і мене вразила чистота на вулицях та засоби регулювання руху, кільцеві розв'язки, адже вони дозволяють зменшити навантаження на дороги і організувати належним чином рух містом. Сьогодні мав можливість побувати у Ситуаційному центрі Вінниці. Було дуже корисно дізнатись, як він працює ваш Ситуаційний центр", - зауважив Андрій Волков.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :