Новини

Два кілограми канабісу: у Вінниці затримали торговця наркотиками

7 листопада 2022, 16:41

247 згортків із наркотичною речовиною зберігав підозрюваний у себе вдома.

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що 5 листопада працівники поліції затримали мешканця обласного центру за підозрою у розповсюджені наркотичних засобів. За місцем проживання зловмисника слідчі вилучили згортки з канабісом.

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що чоловік може бути причетним до вчинення наркозлочинів.

Оперативники помітили 41-річного підозрюваного на проїзді Черняховського. Під час розмови з поліцейськими він помітно нервував та повідомив, що у власному помешканні зберігає заборонені речовини.

"За місцем проживання зловмисника правоохоронці провели невідкладний обшук та вилучили 247 паперових згортків з наркотичною речовиною – канабіс, загальною вагою понад 2 кілограми, саморобний пристрій для куріння та мобільний телефон", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі до десяти років з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні

Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

 

Поділитися :