Новини

Екоакцію з прибирання набережної Південного Бугу у Вінниці перенесли на 11 квітня

23 березня 2021, 12:22

Прибирання мало відбутись 21 березня, проте через погодні умови та карантинні заборони захід проведуть на три тижні пізніше.

Інформацію про зміну дати екоакції "Не сміти!" розмістили на сайті тур-клубу "Бідняжка". Відповідно до інформації, попередній план заходу не змінився. Так, збір відбудеться о 10:00 на галявині поблизу лікарні ім. Ющенка. До 12 години на учасників чекає серія лекцій на екотематику, тому організатори закликають вінничан брати з собою каремати.  

Прибирання "Стежини Здоров'я" (ділянки вздовж набережної Південного Бугу біля лікарні ім. Ющенка) розпочнеться о 12:00 і триватиме до 15:30. 

"Прибираємо на виділених ділянках (на суші та на воді за допомогою каяків),  розділяючи сміття  у 5 різних сміттєвих пакетів. Відвозимо його на визначені локації. Виручені за відсортовану вторинну сировину кошти підуть на облаштування "Стежини здоров’я", - зазначають організатори.

З 15:30 до 17:30 на учасників прибирання чекає пікнік.  

"Тож приносьте із собою бутерброди та солодощі (а найголовніше - свою кружку)  і звісно культурно - розважальна програма. Щире спілкування на природі, творчий вечір з особливою атмосферою. У нас буде можливість спробувати свої сили та покататись на каяках. Запрошуємо музикантів та творчі колективи долучитись до нашого заходу. Уже можемо оголосити, що буде мистецький перформанс на екологічну тему від громадської організації  "Чо?When?" - йдеться в анонсі.

Фото: tcb.com.ua

Додамо, долучитись до екоакції "Не сміти!" можуть усі охочі. Участь безкоштовна. Детальна інформація за телефоном +380687272555 (Алла Юхимчук).

Поділитися :