Новини

“Експортне фінансування” для вінницьких підприємців організовують конференцію

27 вересня 2022, 09:39

Запрошують взяти учать у заході представників бізнесу, орієнтованих на експорт не сировинних товарів та послуг у конференції. Конференція відбудеться 3 жовтня.

 

Як повідомляють у міській раді, учасникам заходу презентують актуальні під час воєнного стану інструменти фінансової підтримки виконання експертних контрактів. Також це можливість отримати доступний кредит під виконання експортного контракту без застави майна, що з одночасним використанням державної програми «Доступні кредити під 5-7-9%» може бути наданий під 0% річних у гривні.

Серед запрошених гостей будуть представники регіональних відділень Укргазбанку, Ощадбанку, Укрексімбанку, які в партнерстві з ПрАТ “Експортно-кредитне агентство” вже надають пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів, - йдеться у повідомленні.

Всі охочі експортери також можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки.

Зареєструватися можна до 2 жовтня до 14:00 за посиланням.

Організатор заходу Експертно-кредитне агенство (ЕКА), Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Вінницька міська рада, Вінницька обласна військова адміністрація та Вінницька обласна рада.

Поділитися :