Новини

Енергоаудит проводять у вінницьких багатоповерхівках. Це допоможе вінничанам зекономити на комірному   

20 грудня 2022, 16:32

Фахівці вже провели термографічне обстеження утепленої дев’ятиповерхівки на Київській і утепленої п’ятиповерхівки на вулиці Келецькій. 

На сайті міськради повідомляють, що сьогодні у Вінниці стартували роботи з енергоаудиту житлових будинків. Тепловізійна зйомка дає можливість перевірити якість виконання робіт з утеплення та побачити місця, де є підвищенні тепловтрати.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний каже, що найближчим часом мають обстежити ще чотири будинки: два в районі Вишеньки й ще два на вулиці Київській.

“Крім термографічного обстеження фахівці обстежать системи опалення та гарячого водопостачання і враховуючи зібрані вихідні дані розрахують, скільки енергії споживають будівлі, а також виконають порівняльну характеристику з будинками без утепленого фасаду. З урахуванням того, що енергоресурси можуть суттєво подорожчати, такі заходи необхідні, аби запобігти проблемам та підвищити клас енергоефективності”,  - зазначає Андрій Очеретний.

Люди отримають конкретні рекомендації щодо утеплення місця найбільших тепловтрат та можливості суттєво зекономити на комунальних послугах.

Поділитися :