Новини

Генератор, дві рації та квадрокоптер передала бійцям ТРО спортивна спільнота Вінниці

4 листопада 2022, 15:59

Допомогу відправили на Херсонський напрямок для хлопців з Вінницької територіальної оборони.

Як повідомляють у міській раді, комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради спільно з міськими дитячо-юнацькими спортивними школами міста вчергове підсилили наших захисників на передовій. Цього разу доправили генератор, дві рації та квадрокоптер.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський наголосив на важливості регулярного оновлення матеріального забезпечення наших захисників.

"До нас звернулись наші колеги, які зараз на фронті, з проханням у допомозі – придбанні генератора та ще деяких ґаджетів, адже вони вкрай необхідні в умовах повномасштабної війни. Ми активно допомагає нашим бійцям, які захищають нас на передовій, а у тилу ми маємо забезпечити їх усім необхідним! Дякуємо нашим ЗСУ! Все буде Україна", – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський.

Нагадаємо, що нещодавно спортивна спільнота Вінниці доправила тепловізор нашим захисникам на передову. Прилад нічного бачення передали безпосередньо вінницьким тренерам ДЮСШ, які зараз захищають країну.

"Ми вдячні усім хто допомагає виборювати нам Перемогу, адже кожен працює на своєму місці", – кажуть військові.

Поділитися :