Новини

Громадський транспорт безкоштовно перевозитиме вінничан цієї суботи

8 вересня 2020, 18:17

Попри скасування святкових заходів до Дня міста у Вінниці, 12 вересня громадський транспорт безкоштовно перевозитиме містян. 

Як повідомив "Місту над Бугом" директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко, попри скасування святкових масових заходів  до Дня міста,  проїзд для вінничан  зроблять безкоштовним, як і в минулі роки.  Витрати на безкоштовне перевезення пасажирів Вінницькій транспортній компанії, компенсують коштом бюджету міста.

Також Михайло Луценко розповів,  що з вересня виконком міськради встановив тарифи на послуги з перевезення пасажирів та вартість проїзних квитків у міському авто- та електротранспорті. Зокрема електронні квитки тривалого користування у міському транспорті загального користування реалізовує КП "Вінницякартсервіс".  Мешканці вінницької міської ОТГ можуть придбати  електронний проїзний на один,  два чи три види транспорту.  Вартість безлімітного квитка  складає 500 гривень.   

Електронний проїзний квиток, на відміну від паперового, можна придбати в кіосках «Преса» у будь-який день місяця. Він діє 30 календарних днів з моменту придбання, а також надає можливість здійснювати безкоштовну пересадку на інший транспорт упродовж 30 хвилин з моменту оплати.

 

Поділитися :