Новини

Історія пса з Маріуполя, якому війна залишинла шанс на життя і любов нових господарів у Вінниці

19 жовтня 2022, 13:14

 Німецька вівчарка тепер має іншого господаря - військового з Вінниці. 

Як повідомляють на сайті міської ради, Ройс - тварина, якій пощастило знайти нову родину. Війна застала німецьку вівчарку у рідному Маріуполі. За словами начальника Вінницького муніципального притулку для тварин Леоніда Зелінського, впродовж перших трьох тижнів десятирічний Ройс перебував разом із господарями у підвалі, але з часом сім'я разом з псом змогла вирватись і евакуюватися. Рішення залишити свого вірного чотирилапого друга у Вінниці господарям Ройса далося важко, але вони були змушені це зробити, оскільки їхали через наше місто транзитом і не мали змоги взяти його з собою.

"Власники собаки зі сльозами на очах просили нас знайти йому новий дім", - розповів Леонід Зелінський.

Зазначимо, що у Муніципальному притулку для тварин надають допомогу для собак та котиків не тільки нашої громади, а й з окупованих територій. Пощастило і Ройсу. Під час перебування в притулку, пес потоваришував з новим господарем - військовим із Вінниці. Тепер пес-переселенець мешкає у новому домі, у спеціально для нього облаштованому вольєрі.

"Із впевненістю можна сказати, що любов і дружба гарантована обом, тому що розпочалась вона з довіри та розрослась із залишків надії. Ми запрошуємо усіх долучитись до доброї справи та забрати до себе додому собаку з притулку, яким потрібна Ваша любов. Ми зі свого боку, їх доглядаємо, годуємо, лікуємо, вигулюємо, але їм потрібна саме домівка, де вони будуть відчувати турботу та доброту",  - каже Леонід Зелінський.

Ветеринари проводять необхідні маніпуляції із вакцинуванням, стерилізацією та кастрацією.

Звернутися до притулку можна за такими контактами: вулиця Гонти 26Е, Муніципальний притулок для тварин.

Телефони: 0673838377 та 0673834009
Фейсбук-сторінка 

Поділитися :