Новини

Курси “Емоційний SOS” організовують для дітей, які перебувають під опікою у вінницькому центрі соцслужб 

4 січня 2023, 10:12

Курси, які допомагають пізнати себе, проводять на базі релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця” для дітей, які перебувають під опікою Вінницького міського центру соціальних служб.

Про це повідомляють на сайті міськради. Зазначається що емоції допомагають нам жити і розвиватися, допомагають набути важливого досвіду прийняття, співпереживання та розуміння, розповідає провідна фахівчиня з соціальної роботи міського центру соціальних служб Галина Тишкевич.

“Зустрічі відвідують діти, які перебувають під опікою Вінницького міського центру соціальних служб, а також ті дітки, які бажають краще пізнати себе та свій емоційний світ”, – додає Галина Тишкевич.

Щопонеділка й щовівторка волонтери-психологи Роксана Решетник та Ангеліна Дроздова разом із Галиною Тишкевич допомагають дітям вчитися розуміти й висловлювати свої емоції, показують, як із ними впоратися.

“Курс “Емоційний SOS” триває 10 занять. Такі курси безперервно тривають з вересня і будуть продовжуватися доки є охочі. Якщо ви помітили, що вашим дітям потрібна емоційна підтримка й у цьому може допомогти проходження курсу “Емоційний SOS”, ви можете звернутися до міського центру соціальних служб”, – зауважує Галина Тишкевич.

Поділитися :