Новини

Малеча Балаклії отримала гуманітарну допомогу від вінницьких діток

27 квітня 2023, 10:57

26 квітня у місто Балаклію Харківської області прибула допомога від Вінниці, яку зібрали в рамках благодійної акції “Від дитини до дитини”.

Як повідомили у міській раді, більш ніж тисяча діток з посмішками та оплесками зустріли вінничан, які провели акцію та привезли гуманітарний вантаж до деокупованого міст.

Враженнями від подарунків поділилась маленька Вікторія: 

"Я сьогодні отримала багато солодощів, розвиваючі ігри, канцелярію та книги. Буду гратись, читати та весело проводити час. Це все завдяки вінницьким дітям, які не пошкодували своїх речей і тепер ми з друзями теж маємо такі цінні для нас речі".

Зі сльозами щастя батьки разом з дітьми отримували допомогу, яку відправила Вінницька міська рада спільно Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом. 

Начальниця  відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак розповідає, що ці діти, як і усі діти України заслуговують на щасливе дитинство.

"Сьогодні, ми стали для них тими чарівниками, які привезли їм подарунки", – сказала вона.

Як розповів координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутат міської ради Дмитро Мира, коли бачиш емоції малечі, розумієш, що зробили важливу роботу, ініціювавши цю акцію і доставляючи вантаж, адже діти з Балаклії через напад росії втратили все.

«Ми сподіваємось, що наша допомога якнайшвидше покращить емоційний стан балаклійців», – підсумував він.

 

Поділитися :