Новини

Мер Вінниці Сергій Моргунов закликав керівництво області розгортати додаткові ліжка для хворих на коронавірус

12 березня 2021, 13:17

Оскільки можливості міських лікарень повністю вичерпані.

Мер Вінниці Сергій Моргунов закликав керівництво області розгортати додаткові ліжка для хворих на коронавірус. Оскільки можливості міських лікарень повністю вичерпані. Про це міський голова повідомив під на брифінгу 12 березня.

"В черговий раз звертаюсь до Вінницької обласної державної адміністрації щодо необхідності розгортання додаткових ковідних ліжок на базі обласних закладів охорони здоров'я, тому що можливості міських лікарень уже повністю вичерпані. Адже наші міські стаціонари лікують усіх пацієнтів. До нас привозять з усіх районів Вінницької області. Але разом із тим частину вінничан везуть в інші опорні лікарні. Тому це навіть було б дорожче, аніж відкрити додаткові ліжка на базі обласних медичних закладів, які безпосередньо знаходяться у місті Вінниці", - наголосив Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов зазначив, що, приміром, міська лікарня імені Пирогова та обласний клінічний госпіталь ветеранів війни могли б суттєво підтримати міську систему охорони здоров’я та надавати послугу усім, хто її потребує. Ситуація на межі критичної і якщо не розірвати ланцюг захворюваності, важкохворих не буде куди госпіталізовувати, - підсумував очільник міста.

Поділитися :