Новини

"Міцніші за цеглу": до Вінниці приїхав мандрівний фотопроєкт

25 липня 2023, 14:39

Виставка волонтерської спільноти В50 відкрилася 24 липня у холі Вінницької міської ради.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, її мета – надихнути людей та мотивувати їх до спільної справи – відновлення звільнених українських громад.

На представлених світлинах – волонтери спільноти В50, які допомагають мешканцям Київської області ліквідовувати наслідки російської агресії. 

"Вінниця була й залишається у перших лавах тих, хто завжди готові прийти на допомогу. Балаклія, Херсон, Ірпінь… Цей перелік можна продовжувати й продовжувати. Усюди знають вінничан за волонтерськими справами. Медіапроєкт "Міцніші за цеглу" - це яскрава ілюстрація того, що можуть зробити звичайні люди. Як вони метр за метром повертають зруйновані війною населені пункти до життя. Впевнений, що ці світлини нікого не залишать байдужими", – каже директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Медіапроєкт розпочав свою мандрівку зі столиці. Його географія проходить містами України. У Вінницькій міській раді виставка експонуватиметься до 31 липня. А з 1 по 8 серпня всі охочі зможуть переглянути її у Музеї Вінниці за адресою вул. С. Петлюри, 15 А. Вхід на всі локації вільний.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :