Новини

Мінінарколабораторію з виготовлення амфетаміну викрили поліцейські у Вінниці

30 листопада 2020, 14:31

Затриманий 40-річний вінничанин уже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 26 листопада слідчим Вінницького відділу поліції спільно з поліцейськими управління боротьби з наркозлочинністю з залученням вдалось задокументувати злочинну діяльність 40-річного наркоторговця. За місцем його проживання вилучили наркотичні речовини, приладдя та прекурсори для їх виготовлення. Як стало відомо, правопорушник близько пів року займався виготовленням та збутом наркотичних засобів.   

До працівників управління боротьби з наркозлочинністю надійшла інформація, що за місцем проживання 40-річний вінничанин виготовляє та розповсюджує наркотичні засоби. Отримана інформація знайшла своє підтвердження під час проведення санкціонованого обшуку з залученням кінолога зі службовим собакою.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Віталія Курчика, за місцем проживання у підозрюваного поліцейські вилучили канабіс, пакетики з амфетаміном, близько 0,5 кг та 0,5 л прекурсорів та приладдя для виготовлення наркотичних засобів, колби, ємності, ваги з нашаруванням речовини, схожої на амфетамін.  

Додамо, правопорушник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Слідчі дії проводилися в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

У поліції зазначають, у діях підозрюваного вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 313 ККУ (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 3 років.  

 

Фото і відео - Національна поліція у Вінницькій області. 

Поділитися :