Новини

Минулими вихідними понад 1500 вінничан отримали щеплення у Центрах вакцинації населення

26 липня 2021, 11:23

Містян щеплювали двома вакцинами «Соmirnaty» від «Pfizer» та «Moderna».

Як зазначили на сайті Вінницької міськради, 24 та 25 липня у двох Центрах вакцинації (у приміщенні Експоцентру та ТРЦ «Мегамолл»)  у суботу імунізували 771 людини, а в неділю – 765 осіб.

«Міський голова доручив збільшити кількість Центрів вакцинації населення від Covid-19 і зазначив,  щоб вони працювали у різних районах міста. Тому ми розмістили один на Вишеньці у ТРЦ «Мегамолл», інший  на базі Експоцентру. Тут за два дні імунізували 1536 вінничан препаратом «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer» та американською вакциною «Moderna», - розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Зазначається, що впродовж 22 та 23 липня працював ще один Центр вакцинації населення у приміщенні  Міського палацу мистецтв «Зоря». Тут також щеплювали вакциною «Соmirnaty» від «Pfizer». Вакцинувалось 426 вінничан.

Центр вакцинації на базі Міського палацу мистецтв «Зоря» працює також протягом тижня з 10:00 до 14:00. Вінничанам доступні препарати «Соmirnaty» від «Pfizer» та «Moderna».

Також повідомляється, що у Центрах первинної медико-санітарної допомоги в пунктах щеплень щоденно проводиться вакцинація та ревакцинація другою дозою китайської вакцини «CoronaVaс» та ревакцинація вакциною «Соmirnaty» від «Pfizer». Стаціонарні пункти щеплень в ЦМПСД працюють з 9:00 до 13:00. 

Поділитися :