Новини

"Місто квітне та процвітає": вінничанка Зоя Рачковська вже 34 роки озеленює місто

6 жовтня 2022, 13:18

Пані Зоя розповідає, що за ці роки були різні моменти, але жодного разу вона не пошкодувала за вибір професії.

Як повідомляють у міській раді, працівниця міського комунального підприємства міської ради «ВінницяЗеленбуд» кожного дня виходить на роботу, аби вінничани та гості міста тішили око красою Вінницької міської територіальної громади.

Уже 34 роки Зоя Рачковська працює у МКП «ВінницяЗеленбуд». За цей час багато чого змінилось, проте бажання приходити щоденно на роботу не покидало пані Зою.

"Я закінчила навчання у 1988 та пішла працювати по направленню з навчального закладу на підприємство, тоді воно ще мало назву «Міський трест зеленого господарства", - розповідає вона.

За її словами, роки в підприємстві пролетіли дуже швидко, недарма кажуть, що в хорошій атмосфері час летить вдвічі швидше.

"Інколи буває нелегко, але коли бачиш квітучу та доглянуту Вінницю, розумієш, для чого працюєш. Адже сотні людей щоденно дивляться на твою роботу", - каже жінка.

Пані Зоя каже, що, не зважаючина важку працю за різних погодних умов, робота приносить їй задоволення.

"Ми працюємо для нашого міста, аби люди у своїх клопотах могли на мить зупинитись, замилувавшись чудовими краєвидами і квітучими ланшафтами. Звісно велику увагу потрібно приділяти догляду за рослинами, адже кожна рослина потребує особливого догляду, і про це потрібно пам’ятати", - ділиться Зоя Рачковська. 

Поділитися :