Новини

Міжрегіональний гумштаб організував похід у ляльковий театр для дітлахів вінницької громади

4 квітня 2024, 11:29

Близько 200 маленьких вінничан у віці від 4 до 12 років відвідали виставу «Коти-біженці». 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, серед юних відвідувачів були діти Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, а також малюки з багатодітних сімей, діти-сироти та напівсироти.

Під час вистави діти з великим захопленням спостерігали за історією, яка розгорталася на сцені. Тепла та доброзичлива атмосфера театру створила затишне середовище для маленьких глядачів.

«Такі заходи є важливими для розвитку дитячої культури та формування у маленьких глядачів любові до мистецтва. Вони також дарують радість та приємні враження від спільного візиту на такі події», – коментує координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутатка Вінницької міської ради Світлана Василюк.

Нагадаємо, що раніше для дітей вже організовували різноманітні заходи в парку, басейні, кінотеатрі, планетарії, піцеріях та інших закладах. Проводити подібні розваги для маленьких жителів громади планують і надалі.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :