Новини

"Мотивація в дії": дві лікарні у Вінниці майже укомплектували ковідні бригади

6 листопада 2020, 11:33

Лікарі, які надаватимуть допомогу хворим на COVID-19, отримуватимуть підвищені муніципальні надбавки. Так, заробітня плата молодшої медсестри становитиме 25 тисяч гривень на місяць, лікаря вищої категорії - 43 тисячі.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, у Вінниці продовжується комплектування команди медиків, які працюватимуть у ковідних стаціонарах міських лікарень. Потреба є насамперед в анестезіологах і терапевтах. Фахівці, які готові надавати допомогу хворим з COVID-19, отримуватимуть підвищені муніципальні надбавки. Про це Сергій Моргунов розповідав раніше.

На сьогодні у ковідні команди додатково набрали 2 лікарів та 11 працівників молодшого та середнього медперсоналу. Залучені спеціалісти з інших відділень. Фактично укомплектовані команди у міських лікарнях №1 та №3, пологовому будинку №2. Але вакансії ще є.

"Скажу відверто: ситуація з захворюваністю напружена, і зрозуміло, що потреба у персоналі зростатиме разом з розгортанням додаткових ліжок. Дякую медикам за витримку та усім вінничанам, які дотримуються правил безпеки. Вірус, на жаль, не зникає, але стримувати його поширення ми можемо тільки разом", - наголосив Сергій Моргунов.

Поділитися :