Новини

"Музей Вінниці" запрошує містян пройти опитування щодо настроїв та відчуттів упродовж року повномасштабної війни

21 лютого 2023, 15:50

Аби дізнатися, як змінювалися настрої та відчуття вінничан упродовж року повномасштабної війни, а також як війна вплинула особисто на кожного з містян КЗ «Музей Вінниці» запрошує пройти опитування «Рік повномасштабної війни: реакції, настрої та поведінка вінничан в умовах російського вторгнення в Україну».

Про це повідомляють на сайті міської ради. З 31 березня по 14 квітня 2022 року Музеєм було організовано перше опитування, з його результатами можна ознайомитись тут: https://bit.ly/3I4govW.

«Навесні минулого року ми вже влаштовували подібне опитування під назвою «Реакції, настрої та поведінка вінничан в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну». Цей запитальник ми створили для того, аби дізнатись, як ви сприймали повномасштабне російське вторгнення, як воно вплинуло особисто на вас, що змінилося у вашому повсякденному житті, як ви себе підтримували та про що думали тієї весни», – розповідає один з авторів опитування заступник директора Музею Вінниці з наукової роботи Сергій Гула.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Але ця війна має довгострокові наслідки, тому фахівці продовжують досліджувати її вплив на життя українців. 

Вінничан запрошують пройти нове опитування за посиланням: https://forms.gle/SjCE2Y3ZV4R76Dgy8.

Поділитися :