Новини

На День закоханих у Вінниці одружились 20 пар

15 лютого 2023, 09:13

20 шлюбів зареєстрували 14 лютого у Вінницькому міському відділі ДРАЦС. Більшість наречених — військові. 

Про це повідомляє Суспільне.

Розписують молодят у приміщені Прозорого офісу на Замостянській, 7. Більшість наречених — військові, розповіла начальниця установи Оксана Масна.

"У порівнянні з 2022 роком у нас невелика різниця пар. Того року було 25 пар, сьогодні у нас 20 пар, не зважаючи на повітряну тривогу. 80% шлюбів — військові", — пояснила директорка міського відділу ДРАЦС Оксана Масна.

У день закоханих  побрались молодята Олександр та Яна. До цього дня, розповідає наречений, готувалися кілька місяців. Разом уже 5 років. Влітку 2022-го року Олександр зробив пропозицію руки та серця. 14 лютого обрали, бо це день закоханих, а вони саме такі.

"Такі моменти наближають перемогу. Емоції зашкалюють з ранку. Сильний вітер, дощ, потім повітряна тривога і це все мене довело до сліз, але зараз я дуже щаслива, що цей момент настав. Я хочу, щоб це були останні проблеми у нашому, уже сімейному житті", — розповіла наречена Яна Коваль.

 

Військовий ЗСУ Микола веде під вінець кохану Яну. Він родом із Кропивницького. Україну захищає з 2019-го року. У Вінниці лікується у шпиталі після вогнепального поранення плеча. Каже, пропозицію коханій зробив рік тому. Тож, щойно лікарі дозволили вставати і ходити вирішили побратися.

"Я довго лежав, а тепер трішки став на ноги і ми вирішили одружитися, щоб не втрачати час. В майбутньому 14 лютого буде важливою датою для нас", — військовий.

Фото: Суспільне Вінниця

Поділитися :