Новини

На дороги Вінниці виїхало 40 одиниць снігоочисної техніки

1 лютого 2021, 10:26

Комунальні служби розпочали роботу о 6 ранку.

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Вінницької міської ради, на прибудинкових територіях працює 350 двірників та 18 одиниць техніки.

"О шостій ранку пішов сніг і відразу техніка вийшла на прибирання вулиць. Також прибираємо і на приєднаних територіях. Ми працюємо у складних погодних умовах, які характеризуються коливанням температурного режиму.  Для  прибирання  міста задіяно 40 одиниць техніки та 184 працівники", - розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.

Комунальні служби звертаються до вінничан з проханням за таких погодних умов не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати спеціалізованій техніці в прибиранні снігу.

Нагадаємо, що відповідно до Правил благоустрою Вінниці, територію біля торговельних центрів, магазинів, об’єктів побутового обслуговування чи громадського харчування, підприємств, автомийок та автомайстерень зобов’язані прибирати суб’єкти господарювання. Прибирати сніг та обробляти територію вони зобов’язані з моменту випадення опадів.

За прогнозами синоптиків, сніжитиме найближчі три дні. Очікується мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, на дорогах - ожеледиця. Другого лютого вночі температура повітря знизиться до -11 градусів. А уже починаючи з третього лютого очікується потепління.

Поділитися :