Новини

На повторне прибирання Вінниці виїхали 12 спецавтомобілів

26 січня 2024, 11:18

Вже на ранок розчистили магістральні дороги, щоб громадський транспорт вчасно вийшов на лінії. А спецавто прибиратимуть тротуари, щоб пішоходи могли без проблем пересуватися містом.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у Вінницькій громаді чергове погіршення погоди й опади у вигляді снігу.

Через те що на вулиці температура сягає нуля градусів, можливе налипання снігу. Щоб уникнути цього, комунальники обробляють дороги та вулиці спецзасобами – протиожеледними матеріалами.

“Вже зараз на дороги міста виїхали 12 тракторів, які розчищатимуть тротуари. Сьогодні це їх повторний виїзд. За прогнозами синоптиків похмура погода триматиметься кілька діб, але опади не передбачені. В будь-якому разі вінничанам варто бути обережними, а автомобілістам без нагальної потреби не виїжджати на власному авто. Ми також закликаємо водіїв не залишати приватні авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальної техніки”, – сказав директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :