Новини

На території "Вінницяміськтеплоенерго" відбулось спеціальне навчання з цивільного захисту

29 листопада 2022, 15:10

Тренування мали на меті підвищити рівень безпеки підприємства, а також налагодити взаємодію комунальників з оперативними службами міста.

Як ідеться на сайті міської ради, упродовж 24-25 листопада працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» провели спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту на тему: «Організація захисту працівників підприємства та населення при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і ліквідація їх наслідків. Проведення заходів з захисту населення, яке проживає поблизу потенційно-небезпечних об’єктів».

Під час навчання кожен працівник мав змогу отримати практичні та теоретичні знання щодо виконання заходів з запобігання надзвичайних ситуацій.

«Проведення такого роду навчань вкрай необхідні в умовах війни та постійних обстрілів критичної інфраструктури, – каже директор департаменту міського господарства Віталій Місецький. – Тому важливо бути готовим до будь-якого розвитку подій, оскільки маємо розуміти, що ворог вдається до вкрай цинічних дій».

Поділитися :