Новини

На Вінниччині 52-річний чоловік провів ніч на фермі, закованим у ланцюг

12 травня 2023, 15:38

Потерпілий врятувався втечею.

Як повідомляють у ГУ Національної поліції у Вінницькій області, 11 травня до поліції звернувся очевидець і повідомив, що поблизу села Браїлів Жмеринського району він помітив чоловіка у ланцюгах, який йшов узбіччям.

Злочин відносно потерпілого вчинив 61-річний мешканець міста Гнівань. Зловмисник закував потерпілого у кайданки і на власному транспортному засобі відвіз чоловіка на територію свого сільськогосподарського підприємства. У підсобному приміщенні ферми порушник закинув 14-кілограмовий ланцюг через балку у стелі та прив’язав ним потерпілого.Обидва кінці ланцюга чоловік зафіксував на тілі потерпілого навісним замком. У такому стані потерпілий провів ніч.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили паспорт потерпілого, який знаходився у порушника, та мобільні телефони, а також знаряддя злочину – металевий ланцюг вагою 14 кг та кайданки.

"Задокументували протиправну діяльність чоловіка слідчі обласного главку спільно з колегами Управління міграційної поліції.За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавлення волі на термін до 5 років. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставини злочину", - коментують в поліції

 


Фото: ГУ Національної поліції у Вінницькій області

Поділитися :