Новини

На Вінниччині чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у 95-річної бабусі 300 гривень

25 березня 2021, 09:42

27-річного зловмисника затримали на Харківщині, де він встиг працевлаштуватися трактористом.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 21 березня на спецлінію 102 звернулась 26-річна киянка з повідомленням про те, що три дні тому близько четвертої години ранку на її літню бабусю, яка мешкає на території Копайгородської територіальної громади, напав невідомий. Він постукав до бабусі, а коли вона відчинила двері, схопив її за шию, почав бити та душити, погрожував розправитися ножем, вимагаючи гроші. Безпомічна жінка віддала йому останні 300 гривень. 

"На місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії, опитала потерпілу та сусідів. Завдяки  слідчим та розшуковим заходам, а також вилученим з місця події речовим доказам, поліцейські встановили особу нападника. Ним виявися 27-річний мешканець цього ж села.  Оперативники з’ясували, що після вчинення злочину він  поїхав на Харківщину", - розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко.

24 березня у м. Первомайський на території одного з приватних підприємств, де зловмисник працевлаштувався трактористом, його затримали бійці вінницького КОРДу. У вчиненому зловмисник зізнався. Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За такий злочин йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Поділитися :