Новини

На Вінниччині чоловік вимагав у підлітка гроші, погрожуючи хлопцю пістолетом

26 січня 2021, 10:44

Інцидент відбувся на очах у матері 15-річного хлопця.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 22 січня в м. Погребище працівники поліції затримали зловмисника, який в центрі міста біля магазину вимагав гроші у підлітка, погрожуючи йому предметом, схожим на пістолет. Під час затримання у правопорушника поліцейські вилучили зброю та направили її на експертизу.

Напередодні до правоохоронців звернулась жінка з повідомленням про те, що близько 15 години невідомий чоловік поблизу одного з магазинів погрожував зброєю її 15-річному синові. Зловмисник намагався отримати від хлопця гроші. 

"Опитавши потерпілого та провівши оперативні та розшукові заходи, поліцейські розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявися 43-річний місцевий житель. Вилучена у нього зброя направлена на експертизу. Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено до 7 років позбавлення волі, - розповів начальник відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Павло Дармограй.

Фото: Facebook/ Поліція Вінницької області

Поділитися :