Новини

На Вінниччині чоловіку, який побив односельчанина, повідомили про підозру

11 травня 2023, 11:00

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляє ГУ Національної поліції у Вінницькій області, подія сталася у селі Флорине Бершадської територіальної громади. У результаті раптового конфлікту між 45-річним зловмисником та його 63-річним односельчанином відбулась сутичка.

Підозрюваний бив руками й ногами по різних частинах тіла знайомого. Після бійки зловмисник втік, а потерпілого було госпіталізовано.

"Одразу після події правопорушник переховувався. Працівники поліції розшукали зловмисника та повідомили йому про підозру у вчиненні умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 ККУ)", - розповідає начальник Відділу поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції Вадим Революк.

Згодом після госпіталізації стан потерпілого погіршився. Згідно висновків судмед експертизи, отримані ушкодження відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

"У зв’язку з цим було здійснено перекваліфікацію та слідчими повідомлено зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі", - додають в поліції.

Поділитися :