Новини

На Вінниччині карета швидкої потрапила в ДТП: постраждала медикиня

21 жовтня 2022, 12:30

Загрози життю 59–річної лікарки немає. Винуватцю автопригоди загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області, дорожньо-транспортна пригода сталась 20 жовтня близько 15.45 на нерегульованому перехресті неподалік села Гордіївка Тростянецької територіальної громади в Гайсинському районі. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримала медична працівниця.

61-річний водій автомобіля швидкої допомоги Fiat Ducato допустив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia під керуванням 38-річного чоловіка, який рухався головною дорогою.  Потерпіла медикиня госпіталізована до лікарні.

Водії освідуванні, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

"Слідчими призначено ряд експертиз для встановлення остаточних причин дорожньо-транспортної пригоди. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років",  - йдеться у повідомленні.

Поділитися :