Новини

На Вінниччині поліцейські затримали двох молодиків, які влаштували стрілянину по вантажному потягу, заради розваги

10 вересня 2020, 16:39

Хлопці, перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні, заради підписників в Інстаграм, перекрили автомобілем залізничний переїзд та влаштувавши стрілянину по вантажному потягу.  

 

За повідомленням Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, 9 вересня близько шостої години ранку двоє місцевих, віком 25 та 28 років, заради розваги автомобілем перекрили залізничний переїзд у м. Погребищі та один з них стріляв з пістолета по кабіні машиніста. Кримінальні розваги зловмисник зняв телефоном та виклав відео в соцмережу.  

Начальник Погребищенського відділення поліції Павло Дармограй, розповів, що зловмисники автомобілем перегородили залізничний переїзд в момент руху вантажного потягу, який встиг пригальмуватися. Один зі зловмисників бігав по колії, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста.  

Повідомляється, що після того, як в поліцію повідомили про інцидент, на місце події виїхала група реагування патрульної поліції та неподалік місця злочину затримала автомобіль правопорушників. В ході огляду автомобіля вилучено пістолет, схожий на газовий, який відправлять на експертизу. Автомобіль Hyundai Santa FE вилучено на арештмайданчик.

Наразі молодики затримані і поміщені до ізолятора тимчасового тримання.  За хуліганство  чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Молодшого з них раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку, 

 

Поділитися :