Новини

На Вінниччині поліція запобігла рейдерському захопленню магазину

29 грудня 2020, 11:15

Група чоловіків намагалась заволодіти нерухомістю мешканки Козятина, погрожуючи їй та її маленькій дочці пістолетом.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 28 грудня правоохоронці затримали дев’ятеро зловмисників, які намагалися у силовий спосіб здійснити рейдерське захоплення магазину.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що  група невідомих осіб рейдерським шляхом намагається позбавити її права користування нерухомим майном, залякуючи її на очах у малолітньої дитини. Вказані особи зайшли до магазину, поміняли замки на вхідних дверях та намагалися виштовхати її з приміщення.

"Психологічний тиск був катастрофічний, тому що їх було настільки багато, що вони навіть в магазин не поміщалися. Вони всі почали ходити по туалетах, по приміщеннях, по підсобних приміщеннях, скрізь за прилавками. Тобто я за ними не могла вгледіти: чи вони щось беруть, чи не беруть. Але, наскільки я зрозуміла, мені треба просто покинути приміщення", - розповіла потерпіла.

Поліцейські виїхали на місце події та припинили протиправні дії зазначених осіб. У них вилучили два пістолети на набої до них. Також на арешт майданчик забрали автомобіль Porsche Cayenne, на якому прибула частина зловмисників. За словами т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, рейдерське захоплення намагалися вчинити приїжджі з Київської області.

"Усі правопорушники були доставлені до Козятинського відділення поліції для встановлення ролі кожної особи у вчиненні зазначеного правопорушення", - підсумував Ігор Волокітенко.

Поділитися :