Новини

На Вінниччині пройде фестиваль сучасної електронної музики

2 лютого 2021, 15:50

Його особливість полягає в тому, що майданчиком для заходу обрали унікальний кратер в Іллінецькому районі.

Як  розповіла в коментарі радіо "Місто над Бугом" керівниця обласного управління культури та мистецтв Ольга Дернова, фестиваль сучасної електронної музики планують провести цього року в Іллінецькому районі. Місцем проведення заходу обрали Іллінецький кратер, де 400 мільйонів років тому впав метеорит. Тематику фестивалю пов’яжуть з космосом. Вінниччина має найбільше з-поміж інших областей унікальних історичних місць. Одне з них - унікальний кратер в Іллінецькому районі.

"По-перше, Вінницька область вже є унікальною, тому що на її теренах є таке унікальне місце як кратер, якому багато мільйонів років. Саме цей фестиваль був задуманий з метою популяризувати як туристичний об'єкт це місце. Вперше у Вінницькій області і, я маю надію, і в Україні в такому місці буде проведений фестиваль", - розповіла Ольга Дернова.

Візуальні інсталяції і фотозони, спецефекти і сама програма фестивалю – все це додасть колориту цій незвичайній місцині та приверне увагу туристів до ще однієї цікавої локації у Вінницькій області.

"Чому саме електронної музики? Тому що хочеться червоною ниткою провести саме космічну тему. Ми маємо надію, що нам вдасться зробити цю космічну обстановку під час цього фестивалю", - додала Ольга Дернова.

Фото: vinnitsa.info

Поділитися :