Новини

На Вінниччині у ДТП травмувалась 16-річна дівчина

12 грудня 2022, 12:23

Постраждала сиділа на пасажирському сидінні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Як ідеться на сторінці Поліції Вінницької області, 10 грудня о 17.00 на автодорозі М-30 сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Toyota Prado та Chevrolet Aveo. У результаті аварії 16-річна пасажирка автомобіля Chevrolet отримала тілесні ушкодження та заходиться у лікарні.

Попередньо слідством встановлено, що 75-річний водій керуючи автомобілем Toyota Prado, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo. Аварія сталась на відрізку між Вінницею та Вороновицею.

Внаслідок ДТП 16-річна дівчина, яка сиділа на пасажирському сидінні, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до обласної дитячої лікарні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

"За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років". - йдеться у повідомленні.

Поділитися :