Новини

На Вінниччині у ДТП за минулу добу травмувались семеро людей

7 листопада 2022, 12:47

Серед травмованих двоє малолітніх дітей.

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що 6 листопада у Вінницькому, Жмеринському та Тульчинському районах стались дорожньо-транспортні пригоди. З травмами різного ступеню важкості до медичних закладів потрапили семеро людей. 

Автопригода у Вінницькому районі сталась близько 14.00 на вулиці Житомирське шосе, поблизу автозаправної станції, за участю автомобіля Opel Vivaro яким керував 59–річний житель Черкаської області та BMW. За інформацією слідства, водій Opel, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем BMW.

У результаті аварії двоє малолітніх пасажирів легковика віком 3 та 6 років, отримали травми та госпіталізовані до дитячої обласної лікарні, разом з ними до лікарні госпіталізована 30–річна пасажирка цієї автівки, мешканка м. Київ.

Ще одна ДТП у Вінницькому районі сталась близько 15.10 поблизу повороту до села Медвеже Вушко за участі автомобіля Mercedes.

Попередньо, 31–річний водій не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у кювет.

Внаслідок автопригоди його 37–річний пасажир госпіталізований до лікарні.Під час освідування у водія виявлено 1.78 проміле алкоголю в організмі.

Близько 20.40 неподалік села Миролюбівка Тульчинського району 28–річний водій Volkswagen не впорався з керуванням транспортного засобу та з’їхав у кювет.

У результаті автопригоди 64–річний пасажир автівки госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні. Під час освідування у кермувальника виявлено 1.34 проміле алкоголю в організмі.

Близько 08.50 у місті Бар Жмеринського району сталась автопригода за участі трьох автівок.

42–річний кермувальник Mercedes не обрав безпечної швидкості та, не дотримавшись дистанції, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ». Від удару остання з автівок виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнувся ще з одним легковиком «ВАЗ».

Внаслідок автопригоди травми отримали двоє пасажирів останньої автівки віком 48 та 50 років. Їх з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до місцевої лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

"За усіма фактами автопригод слідство розпочало кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та ч.1 ст. 286–1(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)", - йдеться у повідомлення.

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк, а також ув’язненням до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років.

Поділитися :