Новини

 На Вінниччині за минулу добу сталося три автопригоди з постраждалими

4 листопада 2022, 11:43

Дорожньо-транспортні пригоди стались 3 листопада у Вінниці, Жмеринському та Могилів-Подільському районах.

Як повідомляють на сторінці Поліції Вінницької області, ДТП за участі автомобілів «ВАЗ», MAN, електросамоката Wings та двох пішоходів. Внаслідок аварій троє людей госпіталізовані до медичних закладів.

За попередньою інформацією слідства, близько 16.40 15-річний вінничанин, рухаючись велосипедною доріжкою на електросамокаті Wings по проспекту Космонавтів у Вінниці, здійснив наїзд на 81-річну жінку-пішохода. В результаті наїзду потерпіла, місцева жителька отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні.

Цього ж дня, біля 13.30 в місті Бар на вулиці Св. Миколая 39-річна водійка автомобіля «ВАЗ», місцева жителька, не впоралась з керуванням та допустила наїзд на пішохода, який рухався по тротуару. Унаслідок автопригоди 37-річний пішохід отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Ще одна аварія сталась близько 15.10 в с. Морозівка Могилів-Подільського району. 70-річний водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою MAN. В результаті  дорожньо-транспортної пригоди водій легковика, мешканець Яришівської територіальної громади з тілесними ушкодженнями потрапив до лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики. Водії автомобілів освідувані, вони тверезі.

"За цими фактами проводяться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :