Новини

На Вінниччині затримали чоловіка, який вдарив ножем у груди знайому, поки та спала

8 вересня 2021, 16:15

Жінка померла. Зловмисник прибрав у кімнаті, помив ніж та пішов додому.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, повідомлення про злочин до поліції надійшло вранці 7 вересня від мешканця селища Стрижавка. Чоловік повідомив, що, повернувшись з роботи з нічної зміни, він у власному помешканні виявив мертвою свою 38-річну співмешканку.

Поліцейські провели подвірний обхід, опитали місцевих мешканців, проаналізували відео з камер спостереження і на підставі отриманої інформації  встановили особу, причетну до вбивства жінки. Зловмисником виявився 42-річний місцевий житель.

За попередньою інформацією, потерпіла недавно переїхала в Стрижавку з іншої області. На вулиці вона познайомилась з підозрюваним та запросила його в гості. Під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка. Щоб припинити конфлікт, жінка залишила гостя на кухні, а сама пішла у кімнату. Розлючений нетверезий чоловік взяв ніж та вдарив ним потерпілу, яка вже спала, у груди. Аби приховати сліди злочину, зловмисник прибрав у кімнаті, помив ніж та пішов додому.

Знаряддя вбивства поліцейські вилучили у будинку потерпілої. Ніж зловмисник заховав у тумбочці.

"Правопорушник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", – інформують у поліції.

Слідство розпочало кримінальне провадження за  ч.1  ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитися :