Новини

На Вінниччині затримали чоловіка, який з ножем напав на свого знайомого

27 березня 2024, 15:16

Конфлікт, який закінчився різаниною, виник через зникнення тварини. Тепер 59-річному нападнику загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, інцидент трапився у Хмельницькому районі. 21-річний постраждалий разом із товаришем прийшли до помешкання 59-річного знайомого, де вони разом розпивали алкоголь. 

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт: господар помешкання запідозрив своїх гостей у викраденні однієї зі своїх свійських тварин. Під час суперечки постраждалі вибігли із домівки підозрюваного, а 59-річний нападник вихопив ножа та побіг за ними.

Знайошовши потерпілого у сусіда, зловмисник завдав знайомому множинні удари задньою частиною ножа по різних частинах тіла та наніс ножове поранення в плече та грудну клітину після чого втік з місця події.

"За процесуальним керівництвом Хмільницької окружної прокуратури, чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За вчинене йому загрожує покарання - до 8 років позбавлення волі", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :