Новини

На Вінниччині затримали пенсіонера за підозрою у вбивстві сусіда

21 вересня 2021, 09:05

Спочатку 72-річний чоловік спростовував свою причетність до злочину, проте речові докази змусили його зізнатись у вчиненому.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 20 вересня на спецлінію "102" надійшло повідомлення від жителя с. Іванківці Тиврівської ТГ про те, що у власному будинку він виявив свого сусіда без ознак життя.

Господар будинку розповів, що напередодні ввечері до нього в гості прийшов потерпілий та ще двоє односельців – влаштували застілля. Пізніше пенсіонер пішов спати в іншу кімнату, залишивши гостей продовжувати святкування. Прокинувшись вранці, виявив 34-річного односельця мертвим. Інших учасників застілля у будинку вже не було.

З'ясувалось, що до злочину причетний сам 72-річний власник житла. Про це свідчать зібрані речові докази.

Виявилось, що під час застілля між потерпілим та власником будинку виник конфлікт, в ході якого останній схопив кухонний ніж та вдарив односельця в область грудної клітини та серця. Після вчиненого пенсіонер пішов спати, залишивши потерпілого в кімнаті. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

"Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до  ізолятора тимчасового тримання. Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення", – розповів керівник відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Сергій Предоляк.

 

Поділитися :