Новини

Напав і почав душити: на Вінниччині чоловік пограбував продавчиню продовольчого магазину

10 вересня 2021, 13:37

Зловмисник – раніше судимий за вбивство та грабіж 35-річний житель Вороновицької територіальної громади.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 9 вересня до поліції з повідомленням  про пограбування звернулась 57-річна продавчиня продуктового магазина. За словами потерпілої, на неї напав відвідувач крамниці та почав душити, вимагаючи віддати з каси гроші. Злякавшись за своє життя, вона виконала вимогу нападника. Отримавши кошти, зловмисник втік.

За кілька годин працівники групи реагування патрульної поліції затримали 35-річного підозрюваного, який рухався на скутері в напрямку обласного центру.

Поліцейські встановили, що близько шести місяців тому зловмисник звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин.

"Наразі він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років", – повідомив начальник відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції  Андрій Оберняк.  

Поділитися :