Новини

Небайдужих вінничан запрошують долучитись до весняної толоки

8 квітня 2024, 09:55

Прибирання районів міста та на приєднаних територіях відбудеться у цю суботу, 13 квітня.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, подібні заходи під керівництвом "Муніціпальної варти" у Вінниці тривають з початку березня.

Всім охочим інспектори пропонують долучитися до екологічної ініціативи, яка пройде 13 квітня. Для цього необхідно звернутися за номером Ситуаційного центру: 067-410-21-01.

Начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур розповідає, що з року в рік все більше активних вінничан долучаються до весняних прибирань міста у місцях загального користування.

«Прибирання міста – це комплексний процес, тож ми дуже радіємо, що так багато людей проявляють ініціативу і разом з нашими працівниками долучаються до толок. З початку квітня у Вінниці діють одразу дві акції "Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля" та "День довкілля", покликані на збереження природи», - зазначає Віталій Чигур.

За його словами, подібні заходи триватимуть у місті до кінця цього місяця. Наразі комунальники з небайдужими громадянами провели п’ять прибирань в різних локаціях. Сумарно їм вдалося зібрати близько 300 мішків зі сміттям.

До акції прибирання долучилися студенти з Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Київського національного університету будівництва і архітектури, ВЦПТО технологій та дизайну, студенти Вінницького транспортного фахового коледжу, Вінницького професійного училища №11 та курсанти Харківської академії МВС.

Всі вони активно працювали в різних районах міста на різних ділянках. Прибрали від сміття лісосмуги та прибережні зони поруч з водоймами, прогулянкові зони на набережній та інші.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :