Новини

Нетверезий 57-річний вінничанин пограбував та зґвалтував знайому 

4 листопада 2022, 12:56

Аби потерпіла не зателефонувала до поліції, колишній співмешканець відібрав у неї телефон та зник.

На сайті Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що 3 листопада до поліції звернулась 52–річна жителька обласного центру та розповіла, що близько 08.30 до її будинку проник чоловік, з яким вона раніше проживала. П'яний підозрюваний почав ображати жінку, бити та вчинив відносно неї сексуальне насильство.

Як розповів керівник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, заявниця повідомила поліцейським адресу, за якою проживає підозрюваний. За годину після надходження повідомлення про злочини, оперативники його затримали.

"Протягом години після вчинення злочинів поліцейські затримали 57–річного вінничанина, який в нетверезому стані проник до помешкання своєї колишньої співмешканки, відібрав телефон та вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру. Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 10 років ув’язнення, - йдеться у повідомленні.

Телефон потерпілої у чоловіка вилучили.

"Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Дії підозрюваного поліцейські кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) та ч. 4 с. 186 (грабіж). За такі злочини йому загрожує до 10 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поділитися :